Kredit od 10 miliona maraka

Bez autora
Jul 03 2012

Načelnik dobojske opštine Obren Petrović i direktor Nove banke Banjaluka Milan Radović potpisali su danas u Doboju ugovor o dodjeli kredita od 10 miliona KM ovoj lokalnoj zajednici. Na ovaj način Nova banka pomaže opštini u realizaciji projekata obnove i izgradnje saobraćajne i druge infastrukture, kao objekata u oblasti kulture, zapošljavanja i pomoći socijalno ugroženim građanima. Današnje potpisivanje ugovora nastavak je dugogodišnje saradnje opštine i Nove banke, kojom je Doboj poboljšao izgled i uslove života građana. Opština Doboj ozbiljan je partner, koji ispunjava obaveze. Ovaj kredit, sa kamatom od šest i po odsto, će doprinijeti ostvarivanju opštinskog budžeta.

Kredit od 10 miliona marakaNačelnik dobojske opštine Obren Petrović i direktor Nove banke Banjaluka Milan Radović potpisali su danas u Doboju ugovor o dodjeli kredita od 10 miliona KM ovoj lokalnoj zajednici.

Petrović je rekao da na ovaj način Nova banka pomaže opštini u realizaciji projekata obnove i izgradnje saobraćajne i druge infastrukture, kao objekata u oblasti kulture, zapošljavanja i pomoći socijalno ugroženim građanima.

On je naglasio da je današnje potpisivanje ugovora nastavak dugogodišnje saradnje opštine i Nove banke, kojom je Doboj poboljšao izgled i uslove života građana.

Direktor Nove banke rekao je da je opština Doboj ozbiljan partner, koji ispunjava obaveze i izrazio nadu da će ovaj kredit, sa kamatom od šest i po odsto, doprinijeti ostvarivanju opštinskog budžeta.

On je naglasio da Doboj, ali i ostale opštine Republike Srpske koriste kredite i ostale transakcijske mogućnosti Nove banke, koja u ovom gradu ima i svoju filijalu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik